Sep
17

Rammstein - Pussy-videon

skriven av: Lasse  kl:12:26, 2009

Nyfiken på Pussy, den nya videon från Rammstein? Det har redan skrivits en hel del om pornografiskt innehåll från tyskarna som inte brukar dra sig för att försöka chocka lite och tänja på gränserna. Med Jonas Åkerlund vid rodret, ökar givetvis förutsättningarna för att Rammstein ska få till något snaskigt, men med stil.

Rammstein - Pussy

Rammstein - Pussy

Givetvis letade jag upp videon, för på Youtube fanns den inte. Till en början sträckte sig mängden sex inte speciellt mycket längre än till ett par nakna bröst och en hel del antydningar om att här är det minsann snart sex på gång.

Men så, efter ungefär tre minuter tar det fart ordentligt. Det är masturbation, orala lekar, full penetration och utlösning ända fram till slutet. Det är så mycket sex att till och med den mest luttrade melodifestivaltittaren befinner sig i riskzonen för en ny sexchock.

Så vill du se ordentligt med sex ackompanjerad av Rammstein-låten Pussy, så gör du det här.

Vill du bara läsa om Rammstein och Pussy, så rekommenderas Dagbladet, Aftonbladet eller Expressen.

16 Svar på “Rammstein - Pussy-videon”

 1. Jossan sade:

  Jisses. Låten är ju ok men videon.. vad ska man säga?

 2. Linda sade:

  Tycker att den var rätt rolig. Komiskt med deras huvud ditsatta på kropparna. Dessutom går de ju egentligen inte så himla mycket längre än vad alla andra porrdrypande musikvideos som rullar på MTV hela dagarna med poppade champagnekorkar och ålande, lättkläda brudar gör, de har bara passerat en tunn gräns som man inte brukar.

 3. Darko sade:

  Jonas,Jonas man kan aldrig tvivla på han swt är väl darför man har valt han :)gilade “Smak my bitc up” och digar den här grymt lite för mycket met inge mindre vad man kan hitta på nättet . . . . Salut

 4. Susanne sade:
 5. The Code Of Silence » Forherlige fredag sade:

  [...] er ute med singelen som lyder det velklingende navnet “Pussy”. Og her overlates lite til [...]

 6. fre sade:

  djävligt bra låt, videon? varför inte.

 7. Ned sade:

  Förvånad??? inte det minsta.
  Inte värre än annat som finns på internet. Det är jo Rammstein vi pratar om.
  Annars ok låt.

 8. Isak sade:

  Jisses vad klockrent, ett riktigt långt långfinger till hela skivindustrin. Det här visar att skivbolagen inte kan göra hursomhelst med sina band. Universal tycker att videon är opassande och den kommer (givetvis) inte sändas i kommersiella kanaler. MEN! Rammstein kommer inte gråta för det, dom kommer klara sig bra iaf, det är dom “stackars” skivbolagen som tar skada av att bandet inte gjorde en video som kan säljas till kommersiella kanaler.

 9. Peter sade:

  Jag har alltid gillat Rammstein, men den här låten är ju inte så “Rammsteinig” som jag hade önskat. Snarare är den rätt kass.

  Videon gillar jag ur den aspekten att den ju tar det hela ett litet, litet steg längre än allt som hiphopparna i Staterna gjort länge. De videosarna är ju seriöst usla, den här är bara oseriöst usel :)

 10. Rooobin sade:

  ha ha.. ja.. vad ska man säga ? till en början tänkte jag ” jaha några som flashar brösten, big deal?”.. men det stannade inte där! .. olika känslor där.

 11. Stewe sade:

  Måste säga att jag var ganska besviken på själva låten och videon var ganska intetsägande, det var sex och inget mer. Dom vill sälja och detta är ett knep för dem att väcka avsky och få spaltmeter(eller kanske bara ge meter).

  Kass låt, kass video från Rammstein som annars brukar vara ganska bra.

 12. Rammstein - Pussy | Naken Påfågel sade:

  [...] till godo: Rammstein Pussy Tankar [...]

 13. Heros sade:

  Låten? Ja, det känns som om Günther får passa sig nu när Rammstein är uppe i samma division och spelar!

  Videon kändes mest trött.

 14. schakalen sade:

  video äger, vem tänker på vad dom sjunger? man är fokuserad på annat XD

 15. Emol sade:

  Vafan snackar ni om?! XD rammstein är och förblir dom bästa xD inget fel på videon… porr och hårdrock… kan det bli bättre?

 16. Svampen sade:

  Älskar Rammstein, diggar låten och, nånting till videon.. Lät fel men ändå. Men de e väl ändå inge fel med sexskandaler, ungarna idag får för fan sexleksaker fast i förbarnat form.


Lämna en kommentar

Namn:

E-post: (kommer ej att visas)

Hemsida: (frivilligt)

Meddelande:

Powered by WP Hashcash

Spam Protection by WP-SpamFree